Mapa grada sedišta "Centra za likovno"    
Nova adresa je Cvećarska 22
 
 
 

Poštovane kolege obaveštavamo Vas da smo, na osnovu odluke Skupštine Centra, Centar za likovno privremeno preselili na novu adresu, u adaptarinane prostorije kuće Eve Fedi, zaposlene u Centru. Više stotine hiljada radova koje Centar poseduje nalaze se, na žalost u garaži. Ovu odluku smo doneli jer smo došli do zaključka da najam prostorija i zajedničke troškove u PC ‘’Apolo’’ više nismo u mogućnosti da plaćamo. Nove prostorije u Cvećarskoj ulici Centar koristi bez ikakve materijalne nadoknade. Napominjemo da Centar za likovno nastavlja sa radom i da ćemo sve započete projekte u ovoj godini sprovesti do kraja, u nadi da ćemo 60. rođendan Centra obeležiti u adekvatnijim uslovima.

Adresa Centra za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine je Cvećarska 22, (na Telepu, ulica izlazi na Bulevaru Evrope sa jedne, a u Subotičku ulicu s druge strane). Radove možete slati na novu adresu , a stići će i na staru ako ste već tako poslali.

Likovne radionice se održavaju subotom u terminima od 9-11, 11-13 i od 13-15 časova u prostorijama Centra, Cvećarska 22.

Laza Telečki 3D Srbija
     
 
Pišite nam Face Book
Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine | Cvećarska 22, Novi Sad, Srbija | 021 541 052 , 063 10 74 771